Witam. Pękło mi cięgno od klamki zewnętrznej w drzwiach u kierowcy co skutkuje tym że nie mogę jak człowiek wsiąść do auta A wszystko zaczeło się od tego, że ojciec zatrzasnął kluczyki w środku. Drzwi byly zamknęte na raz więc przyszło mu do głowy, że pociągnie mocniej za klame i wyskoczą. Nieźle co? Dostał ode mnie baty za takie myślenie. No ale teraz moje pytanie do was: dostanę gdziekolwiek te cięgno ? Na fotce zaznaczyłem na czerwono dokładnie ten element który uległ zniszczeniu. Fotke "pożyczyłem" z relacji wymiany zamka i klamki, autorem był Chudy.
Koła 14" na zimę ??
Zwiń
X
-
Hmmm powinny się zmieścić. Wszystko zależy jaka felga bo rozmiar nie mówi o tym czy wejdą czy nie.
Ale osobiście nie widziałem jeszcze Octavki na 14-stkach według mnie 15 to minimumwww.adrenalinemotorsport.pl
Najnowsza produkcja ( Street Kings ) w dziale filmy
Street Kings na YT: http://www.youtube.com/watch?v=VL1cRPmuU3E
Komentarz
-
-
ja jezdze na 175/80 R14. Potwierdzam to co pisze Big. Może i jakaś oszczędność, ale komfortu zero. Natomiast w zimie i tak chyba nie ma to większego znaczenia, byle wytrwać do wiosny:-) Kiedy przychodzą roztopy, 175 łatwiej odprowadzić wodę niż np 195. Ale rzadko kto jeździ na krawędzi przyczepności;-)
Komentarz
-
Komentarz